Политика за поверителност

Политика за поверителност За нас Адресът на нашия сайт: https://4yourcredits.com Коментари Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам. Анонимен низ, базиран на имейл адреса ви (също наричан „хеш“), може да…

Този сайт използва бисквитки (Cookies)

Този сайт използва бисквитки (Cookies)

Използваме бисквитки (Cookies), за да подобрим изживяването Ви при сърфиране, да предоставяме персонализирани реклами или съдържание и да анализираме нашия трафик. С „Приемам“, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Повече информация може да намерите в Политика за поверителност, Политика за „бисквитки“ и в нашите Общи условия.

Контролиращи органи и институции

Контролиращи органи и институции

Контролиращи органи и институции http://www.kzp.bg/ Комисия за защита на потребителите https://www.cpdp.bg/ Комисия за защита на личните данни Общи условия

СТИЙЛ ООД дейност
|

СТИЙЛ ООД дейност

СТИЙЛ ООД, ЕИК 114517724 Представлявано чрез Соня Калинова, Управител и Директор бизнес развитие и Партньорска мрежа СТИЙЛ ООД извършва дейност на територията на Р.България и е специализирано в предлагане на следните услуги: Финансово консултиране на физически лица и бизнес клиенти в сегмент „Малки и средни предприятия“, с акцент върху кредитно консултиране във връзка с предоставянето…

Информация за администратора на лични данни

Информация за администратора на лични данни СТИЙЛ ООД е дружество, регистрирано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК: 114517724, e-mail: info@4yourcredits.com, с тел.: 0888314349. Администратор на лични данни Основания и цели, за които използваме Вашите лични данни Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания: Общите условия за използване на Уебсайта; Изрично съгласие…

|

ДЕКЛАРАЦИЯ за съгласие за обработка на лични данни

ДЕКЛАРАЦИЯ за съгласие за обработка на лични данни Във връзка с мое онлайн запитване, с настоящата декларация за съгласие за обработка на лични данни, давам съгласието си, личните ми данни да бъдат: Събирани и обработвани от този уебсайт, във връзка с мое онлайн запитване. Давам съгласието си личните ми данни да бъдат предоставени на дружества,…

Политика за „бисквитки“

Политика за „бисквитки“ / Cookie Policy Използване на „бисквитки“ „Бисквитките“ са кратки текстови файлове или малки пакети от информация, които се съхраняват чрез Интернет браузера на Вашето крайно устройство (компютър, таблет, лаптоп или мобилен телефон), когато посещавате различни сайтове и страници в Интернет. Основната цел на „бисквитките“ е да правят потребителя разпознаваем, когато той се…