финансиране строителство на сглобяеми къщи
| | |

Финансиране строителство на сглобяеми къщи

Имате идея за строителство на сглобяема къща и търсите финансиране – ще Ви помогнем да я реализирате! Финансиране строителство на сглобяеми къщи – възможно ли е? 

Може би искате да живеете в къща, която да е нова и проектирана според Вашите предпочитания? Искате да следвате съвременните тенденции за енергийна ефективност, екологични материали, минимални разходи по поддръжката и модерна визия? Проучвате ли предимствата на къща със сглобяема конструкция – дървена, метална или от готови панели, с изолационни материали, построена върху бетонен фундамент? Ще Ви съдействаме с банковия кредит за финансиране на проекта за цялостното изграждане – от първоначалния етап на проектиране до завършването на строителството.

Ние сме специализирани при този, не особено често срещан, тип кредити „строителство на сглобяема къща“. Имаме успешно финансирани над 10 проекта и ще се радваме да помогнем и на Вас! Финансиране строителство на „сглобяеми“ къщи е безплатна услуга, за целия срок на проекта. Ще договорим преференциални, индивидуални условия за ипотечен или жилищен кредит, при максимален срок и удобни месечни вноски.

Повече за процеса Кредитно консултиране?

Подобни статии