кредитно консултиране
|

Кредитно консултиране

Нека заедно да изберем най-добрите финансови условия за Вашия кредит, застраховка или инвестиция!

Кредитното консултиране е сравнително нова услуга, която набира все по-голяма популярност. Ще е полезна за всеки, който вече ползва или има намерение да ползва финансови продукти (кредитни, а и не само), без да е необходимо да е финансов специалист и не държи да бъде. Повечето от нас се нуждаят от кредит веднъж в живота – за да купят жилище или да решат финансов проблем. Необходимо ли е всеки да става специалист в областта на банковите продукти, за да намери най-доброто решение? Трябва ли е да отделя от времето си, за да обикаля банкови офиси, да чете безкрайно дълги формуляри и да сравнява условия, да се занимава с купчини документи, само за един кредит?

Много често клиентите ни споделят, че вече са ползвали кредит, но не са били наясно с условията и таксите, при които ще го ползват. За да решат конкретен проблем, притиснати от времето, приемат първата предложена им възможност за финансиране. Дали е най-доброто предложение?!

Може да ни се обадите и да се консултирате със специалист!

Това е нашата роля – на финансовия консултант. Защото не само кредита е важен, а погледа върху всички финансови възможности, които са различни за всеки от клиент. Ние ще Ви ги разясним в подробности, на разбираем език.
Ще Ви помогнем да получите най-добрите предложения за кредит според нуждите и възможностите Ви. Ще разясним всички детайли в процеса на кредитиране. Ще съдействаме с документите и ще сме до Вас през целия процес!

Кредитните консултации са БЕЗПЛАТНИ за нашите клиенти, независимо продължителността, броя консултации и представени индивидуални предложения за кредит.

Предлагаме съдействие при необходимост от ипотечен или жилищен кредит за покупка на имот, текущо финансиране, обединяване на задължения, покриване на текущи нужди, потребителски кредит или фирмен кредит при необходимост от оборотни средства или инвестиция! Повече за процеса Кредитно консултиране?

Услугата по кредитно консултиране на физически лица и бизнес клиенти в сегмент „Малки и средни предприятия“, във връзка с предоставянето на информация за индивидуални условия и предложения за банков кредит, се осъществява чрез „Кредит Хоум“ ЕООД, лицензиран КРЕДИТЕН ПОСРЕДНИК, вписан в Регистъра на кредитните посредници, регистрирани по реда на чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители (ЗКНИП), с Регистрационен н. BGI000124, със Заповед за вписване БНБ-41905/29.03/2024г. 

Подобни статии