|

Партньорска програма

Партньорска програма

Ние упражняваме дейност и можем да Ви съдействаме на територията на цялата страна, без ограничение в района. Ще организираме консултация или подготовка на документи в най-удобната за клиентите локация – по местоживеене, близо до работа или в близост до имота, който ще се придобива. Предлагаме он-лайн консултации и подготовка на документи с отдалечен достъп. Работим с повече от 12 банкови и небанкови, финансови институции.

Партньорската ни мрежа постоянно се увеличава. Наши партньори са строителни фирми, инвеститорски компании, счетоводители, брокери и агенции за недвижими имоти, консултанти, HR мениджъри и др.
Клиентите, насочени от нашите партньори, могат да се възползват от пълната гама предлагани услуги, напълно БЕЗПЛАТНО. Получават специално отношение и индивидуално внимание, както и компетентно съдействие от специалисти според спецификата на запитването.
Имаме партньори освен в София, вече и в Пловдив, Велико Търново, Русе, Варна и Бургас.

Прилагаме утвърдена партньорска програма с коректни взаимоотношения и възможности за финансово поощрение. Ще се радваме да обсъдим възможностите за ползотворно сътрудничество.
Ако желаете да получите повече информация, моля, свържете се с нас чрез Формата за контакт.

Форма за контакт

Подобни статии