За нас

ЕКИП

Соня Калинова кредитен консултант

инж. Соня Калинова

Директор финансови проекти и
партньорска мрежа
Мениджър кредитно консултиране
С над 15-годишен опит на мениджърски позиции
в сферата на банковото кредитиране, кредитни
продукти за физически лица, клиентска
удовлетвореност и партньорски мрежи.
тел: 0888 314 349, e-mail: info@4yourcredits.com

Лина Стефанова кредитен консултант

Лина Стефанова

Финансов консултант
Мениджър Застрахователни продукти
С над 15-годишен опит като Директор на банков клон, доказан специалист в сферата на кредитирането и животозастраховането, представител на
МетЛайф България за индивидуално и
корпоративно застраховане.
тел: 0897 888 038, e-mail:lstefanova@4yourcredits.com

Silvia Stoeva

Силвия Стоева

Финансов консултант

Притежава богат опит в областта на кредитирането и застрахователните услуги, придобит като дългогодишен кредитен специалист в една от водещите банки.
тел: 0884 551 454, e-mail:sstoeva67@gmail.com

Партньорска програма

 

Ние упражняваме дейност и можем да Ви съдействаме на територията на цялата страна, без ограничение в района. Ще организираме консултация или подготовка на документи в най-удобната за клиентите локация – по местоживеене, близо до работа или в близост до имота, който ще се придобива. Предлагаме он-лайн консултации и подготовка на документи с отдалечен достъп. Работим с повече от 12 банкови и небанкови, финансови институции.

Партньорската ни мрежа постоянно се увеличава. Наши партньори са строителни фирми, инвеститорски компании, счетоводители, брокери и агенции за недвижими имоти, консултанти, HR мениджъри и др.

Клиентите, насочени от нашите партньори, могат да се възползват от пълната гама предлагани услуги, напълно БЕЗПЛАТНО. Получават специално отношение и индивидуално внимание, както и компетентно съдействие от специалисти според особеностите на запитването.

Имаме партньори освен в София, вече и в Пловдив, Велико Търново, Русе, Варна и Бургас.

Ще се радваме да обсъдим възможностите за ползотворно сътрудничество!

Ако желаете да получите повече информация, моля, свържете се с нас:    

част от екипа

Искаш ли да си част от екипа?

Интересуваш ли се от кредитиране и финансови инструменти? Искаш ли да работиш и да се развиваш в сферата на финансовото консултиране, но сам да организираш времето си, защото не можеш да стоиш осем часа в офиса и да имаш повече свобода? 

Mоже би търсим точно теб! Да обсъдим възможностите?

Социална ангажираност

 

Участваме в различни обществени дейности и мероприятия, с цел повишаване на финансовата култура и образование. Организираме обучения и семинари пред служителите на различни организации, образователни институции, за да разясним условията и възможностите за правилно управление на личните финанси, с цел по-добра финансова култура и постигане на по-добри условия на живот.

Нашето поведение е насочено към поемането на отговорности за въздействие върху опазване на околната среда. Според проучвания над 40% от всички изсечени дървета се използват за направата на хартия. Но унищожаването на горите, с цел производство на хартия, е само един от проблемите. Голяма част от хартията обикновено свършва в кошчето за боклук, а изгарянето й в последствие, води до отделянето на вредни газове в атмосферата. Всеки служител, работещ във фирма с засилен документооборот, разпечатва средно 10 000 листа/годишно , 60% от тях обикновено се изхвърлят. Една трета от времето на работното място е прекарано в търсене на различни документи. Затова ние ограничаваме в ежедневната си работа принтирането на хартия, използваме дигитални приложения, с които сме заменили графиците, програмите и проектите, разпечатани на хартия. Прилагаме разделно събиране на отпадъци и рециклиране на хартиените отпадъци. Всеки от нашия екип е част от каузата за опазване на околната среда.

На срещите и обученията, организирани от нас, винаги обръщаме специално внимание на социалната ангажираност на всеки от нас, свързана с опазване на околната среда, всеки ден, като започнем от ежедневните ни дейности. За нас

Sotsialna angazhiranost tree