zashto-krediten-konsultant
| | | |

Защо да се възползвате от услугите на кредитен консултант?

Защо да ползвате кредитен консултант?

  1. Ще получите най-добрите индивидуални условия за кредит, при избор от над 12 банки и небанкови финансови институции.
  2. Ще Ви предложим най-подходящото решение, съобразено с нуждите и възможностите Ви! Ние познаваме в детайли изискванията и офертите за кредити на всички банки.
  3. Ще имате избор между няколко варианта за кредит.
  4. Ще разгледаме заедно всички такси, разходи и условия по кредита и ще ги обсъдим.
  5. Ще договорим допълнителни отстъпки.
  6. Ще съдействаме през целия процес: от получаване на офертата до усвояването на кредита. Ще помогнем в подготовката и попълване на документите за кандидатстване за кредит.
  7. Ще Ви спестим време и средства. Без да е необходимо сам да навлизате в специфичната среда на банковото кредитиране, да отправяте запитвания до всички банки и да се запознавате с продуктите им в детайли.
  8. Ще намерим решение и при най-сложните сделки!
  9. Услугата е напълно БЕЗПЛАТНА за нашите клиенти!
  10. Работим в цялата страна, без ограничение!

Нека заедно да изберем най-добрите финансови условия за Вашия кредит, застраховка или инвестиция!

Предлагаме съдействие при необходимост от кредит за покупка на имот, текущо финансиране, обединяване на задължения, покриване на текущи нужди или необходимост от оборотни средства! Повече за процеса Кредитно консултиране

Услугата по кредитно консултиране на физически лица и бизнес клиенти в сегмент „Малки и средни предприятия“, във връзка с предоставянето на информация за индивидуални условия и предложения за банков кредит, се осъществява чрез „Кредит Мастърс“ ООД, Регистриран кредитен посредник при БНБ с рег. № ВСI000087 (https://creditmasters.bg)

Подобни статии